Promo !

Formation de praticien en hypnothérapie

145 

Mensen associëren hypnotherapie vaak met beelden, wat een gebrek aan begrip rond het onderwerp schept. Hypnose is een soort therapie die het onderbewuste gebruikt om goede gedragsveranderingen te bevorderen.

-
+

Caractéristiques

SKU: FORMATION-HYPNO-FR Catégorie: Etiquette:

Description

Hypnotherapie: positieve woorden gebruiken om je leven ten goede te veranderen.

Hypnotherapie wordt vaak geassocieerd met beangstigende beelden. Dit komt door een gebrek aan inzicht in het onderwerp. Hypnose is een soort aanvullende therapie die het onderbewuste gebruikt om goede gedragsveranderingen te bevorderen.

Het is een methode van visualiseren en ontspannen die helpt bij het opheffen van blokkades of angsten. Hypnotherapie ontspant je, helpt je beter te slapen, en vermindert angsten. Hypnose helpt ook bij de behandeling van verslavingen en fobieën.

Hypnotherapie professioneel beoefenen

Het doel van deze cursus is je uit te rusten met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een effectieve hypnotherapie beoefenaar te zijn.

Onmiddellijk na de opleiding zul je in staat zijn het geleerde op een praktische manier toe te passen. Deze informatie zal van cruciaal belang zijn voor je werk als hypnose-beoefenaar of om gewoon het leven van je familie en vrienden te verbeteren.

Wat is hypnose en wat houdt het in? Wat is de betekenis van dit verschijnsel in je leven?

De meeste van onze ideeën werden op jonge leeftijd in onze geest ingeplant. Toen deze begrippen opkwamen, waren de meesten van ons niet in staat ze te bevatten of uit te drukken. We absorbeerden niettemin boodschappen op een diep, instinctief en intuïtief niveau van onze geest, die ons hele verdere leven conditioneren.

Een jong kind kan bijvoorbeeld 2 tot 3 jaar in meerdere pleeggezinnen doorgebracht hebben. Daardoor kan een diepgewortelde verlatingsangst ontstaan die tot in de volwassenheid voortduurt.

Zonder enige herinnering aan wat er gebeurd is of waarom hij zich zo voelt, kan hij zijn situatie rechtvaardigen door dingen te zeggen als “Ik heb het gewoon te druk gehad om vrienden te maken” of “Ik heb de juiste persoon nog niet gevonden”. Maar de werkelijke reden voor zijn sociale worstelingen ligt diep in zijn hoofd begraven.

Ontdoe je eindelijk van hardnekkige fobieën of andere zelfopgelegde blokkades!

Deze cursus leert je hoe je dit soort onderdrukte gevoelens kunt herkennen en hanteren. Je leert in deze les hoe je deze soorten onderdrukte emoties kunt herkennen en aanpakken. In de volgende lessen ontdek je hoe je deze soorten onderdrukte emoties kunt opsporen en oplossen. Het leven van je cliënten zal natuurlijk, automatisch en moeiteloos ten goede veranderen als gevolg van je werk.

Sommige mensen komen tot de overtuiging dat ze niet in staat zijn bepaalde doelen te bereiken, dingen te doen, of te bereiken. We leren je hoe je deze mensen over hun innerlijke beperkingen heen kunt helpen, zodat ze hun volledige potentieel kunnen bereiken.

Het doel is hen te helpen hun geest weer onder controle te krijgen terwijl ze zich ontdoen van alle negatieve connotaties die succes, geluk en vooruitgang in de weg staan. Daarmee voorzie je hen ook van nieuwe denkpatronen die hen in staat stellen in plaats van hinderen.

Voor welke doeleinden kan hypnose gebruikt worden?

Hypnose kan vele toepassingen hebben, waarvan sommige onverwacht kunnen zijn. Het kan je helpen om:

 • Pijnstillers te gebruiken als dat nodig is.
 • Je lichamelijke en geestelijke middelen te maximaliseren.
 • Schadelijke gewoonten (zoals alcohol, drugs, of sigaretten) af te leren.
 • Je concentratie- en energieniveau te verbeteren, terwijl je bloeddruk verlaagt en gevoelens van angst of verlegenheid vermindert.
 • Verbeter je professionele vaardigheden (als voorbeeld, in de verkoop).
 • Verbeter je geheugen, verlies gewicht, en verhoog je concentratie met dit ene oeroude kruid.

Er komt geen magie aan te pas bij hypnose. Het is gewoon een praktijk die geleerd en geperfectioneerd moet worden. Je gebruikt de technieken eerst op jezelf om er aan gewend te raken, en dan kun je anderen helpen die hun leven willen verbeteren of doelen willen bereiken.

Hypnose is een van de krachtigste middelen voor verandering. Bovendien geeft hypnose ons toegang tot ons onderbewustzijn en kunnen we er rechtstreeks contact mee maken. Het is in ons onderbewustzijn dat onze handelingen plaatsvinden, dat ons gedrag en onze gewoonten tot stand komen. Het is de plaats waar je diepe verlangens verblijven, zoals die waardoor je kunt stagneren, mislukken, of juist vooruitkomen.

De bron is het onbewuste. Hypnose is zonder twijfel een van de meest effectieve manieren om “verbinding” te maken met ons onderbewustzijn en onze innerlijke hulpbronnen te gebruiken om voor ons te werken in plaats van tegen ons.

Wat heeft hypnotherapie patiënten met dit certificeringsprogramma te bieden?

Eerst willen we je verzekeren dat het niet nodig is een deskundige of arts te zijn om dit hypnose certificatie programma te voltooien. Het gaat je meer direct aan als je momenteel een actieve beroepsbeoefenaar bent (psycholoog, sofrologist, therapeut, enz.), maatschappelijk werker, zorgverlener (verpleegster, verpleegassistent), of gewoon een ouder.

Of je nu net begint of al jaren praktiseert, ons hypnose certificatie programma geeft je de hulpmiddelen en technieken die je nodig hebt om anderen te helpen.

Deze opleiding is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van een gevarieerde groep mensen:

 • Volwassenen die van loopbaan willen veranderen en zich op hypnose willen toeleggen.
 • Studenten die hun cijfers willen verbeteren.
 • Moeders die de pijn van hun kinderen willen verminderen.
 • Coaches en therapeuten die meer willen leren.
 • Loopbanen in het maatschappelijk werk die te maken hebben met het bijstaan van mensen in moeilijkheden.

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.

Soyez le premier à laisser votre avis sur “Formation de praticien en hypnothérapie”

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *